Een bestaande website overzetten naar een WordPress website.

Heb je een website die je zelf niet kan beheren? Of een Jimdo of Wix website die wel mooi is maar niet goed gevonden wordt door Google?
 
Dan is overstappen naar een WordPress website een goed idee: Ik kan je bestaande website omzetten naar WordPress met behoud van het design. Zonder hoge investeringen!
Dezelfde website… maar dan zoekmachine- en beheervriendelijk.
Zonder dat je hoeft te investeren in een compleet nieuw webdesign kun je zo toch profiteren van de zoekmachine- en beheervriendelijke eigenschappen van WordPress. Je website behoudt het vertrouwde uiterlijk en structuur, maar zal op belangrijke punten (snelheid, stabiliteit, zoekmachines) veel beter gaan presteren.
 
Niet zomaar een kopie van de bestaande website
Als ik het webdesign van je bestaande website overneem, kijk ik meteen of we mogelijke verbeteringen kunnen aanbrengen. Staat alles taalkundig goed? Is de site gebruikvriendelijk? Vind de bezoeker direct wat jij zoekt? Kortom, ik loop alles netjes na en verbeter de site waar mogelijk.
 
Je krijgt meer controle en flexibiliteit
Veel webdesigns bevatten onderdelen die je als website-eigenaar niet zelf kunt aanpassen. Soms beschikken websites zelfs helemaal niet over een content management systeem, en moet voor elke aanpassing een externe partij worden ingeschakeld… met de bijbehorende kosten en inflexibiliteit. Als ik je website omzet naar WordPress, zorg ik dat je de volledige controle hebt over de inhoud en structuur van je website. Zo word je pas écht baas op eigen website!
 
Jessica Eland, JE! Marketing
Wat ik doe?
Ik help ondernemers succesvol te groeien met hun bedrijf. ? 
Dit door middel van o.a. Storytelling, WordPress websites, social media adverteren en leadgeneratie campagnes.​
 

Laat een reactie achter