Ik geloof in echte samenwerking.

Elkaar helpen. De adrenaline voelen bij een nieuw avontuur. Lol maken en samen zijn met de mensen waar ik het meeste van houd. Dat is wat mij energie geeft.

Mijn verhaal begon al in de jaren '90. Toen mijn ouders hun horeca bedrijf runden. Daar leerde ik al alles over dat gastvrijheid en beleving belangrijke ingrediënten zijn voor succes. Na het behalen van mijn Master aan Nyenrode Business University, heb ik 15 jaar als Marketing Manager gewerkt voor een aantal gerenommeerde bedrijven.

​Vervolgens ben ik mij gaan richten op de studie Psychologie aan de Hogeschool.

Onlangs werd ik moeder van een prachtige dochter. Dit heeft mij doen beseffen dat het belangrijk is om anderen te helpen die het nodig hebben. Daarom zet ik mij graag sportief in voor Goede Doelen als Make-A-Wish en Save the Children.

Droom

Het was mijn droom om als ondernemer een bedrijf op te zetten waarmee ik mensen echt kan helpen. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie.

Ik werk graag op basis van duurzame relaties. Met mijn klanten en de specialisten met wie ik samenwerk. Zo helpen en inspireren wij elkaar continu en weten wij onze doelen te bereiken.

Je-marketing-jessica-eland-website
Social media door je marketing tiny

Samenwerking begint bij begrip voor en van elkaar.

Graag wil ik altijd eerst jouw en je ambitie leren kennen, zodat we daar onze strategie en creatieve keuzes op kunnen baseren.

Ook een afspraak om elkaar beter te leren kennen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek!